keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Suunnittelua

BESTÅ Förvaring på ben IKEA
Viikonloppuna käytiin koko perheen voimin Ikeassa vähän fiilistelemässä ja suunnittelemassa kalustusta. Jos me nyt jonain päivänä mahdollisesti joku asunto löydetään ja päästään täältä toisten nurkista pyörimästä, niin meillä on aikamoisesti hankittavaa. Suomesta mukaan otettiin huonekaluista vain tyttösen sänky(joka kylläkin on jo aikaa sitten siirtynyt poikasen käyttöön)ja sohvat jotka jää tänne väliaikaiseen kotiin. Yhtä sun toista on siis hankittava ja saatiin kyllä kunnon väittelyt aikaiseksi Ikeassa, kun suunniteltiin mitä hankittaisi. Meidän sisustusmaut kun sattuu olemaan hyvin erilaisia. Jonkinlaisiin kompromisseihin päästiin ja vaikka isäntä väittikin, että hän antoi enemmän periksi,ei nuo ratkaisut ole ihan sitä mitä itse valitsisin jos saisin yksin päättää. Esimerkiksi tuon ylläolevan tv-tasosysteemin minä olisin mieluummin halunnut juuri tuollaisena kokonaan valkoisena (tai oikeasti kokonaan erilaisen ratkaisun), mutta mies halusi siihen rungon puunvärisenä ja siis vain ovet olisi valkoiset. Sellaista kuvaa en Ikean sivuilta löytänyt, mutta noista Bestå-paloistahan voi rakentaa mieleisensä kokonaisuuden.

MINNEN Utdragbar sängstomme med ribbotten IKEA Utdragbar; sängen kan förlängas i takt med att barnet växer.
Tyttöselle olisi tarkoitus hankkia tällainen sänky ehkä jo aika piankin. Tällä hetkellä neiti nukkuu 120cm:ä leveässä runkopatjasängyssä, joka on kohta nelivuotiaalle himpun verran liian iso.

NORRNÄS Stol IKEA Massiv bok; ett slitstarkt naturmaterial. Hög och formad rygg för ökad sittkomfort. Stoppad sits för ökad sittkomfort.
Yksi tärkeimmistä hankinnoista on tietenkin ruokapöytä ja se tulee todennäköisesti olemaan yksinkertainen valkoinen pöytä näillä tuoleilla kalustettuna.

TIDAFORS 3-sits soffa IKEA Hög rygg; ger stöd och komfort för nacke och huvud. Armstöd med extra stoppning; bekväma att luta sig emot.
Sohvaksi olemme jo kauan sitten miettineet tätä tummanharmaata Tidafors-sohvaa, joka saa kaverikseen pienemmän kahdenistuttavan jos tilaa riittää.

Siinäpä ne tärkeimmät hankinnat. Toki sieltä kaikkea muutakin kivaa löytyi, mutta itse haluan kierrellä ja katsella muualtakin. Olisi myös kiva tehdä kirppislöytöjä eikä ostaa kaikkea uutena.


p.s. kuvien lataaminen tökkii edelleen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti