maanantai 30. huhtikuuta 2012

I lördags

Lauantaina oltiin menossa lähes koko päivä. Lähdettiin aamupäivästä parin autolastillisen voimin Tukholmaan missä kohteena oli Aquaria Vattenmuseum. Porukkaa oli aikamoisesti liikenteessä Djurgårdenin suunnalla johtuen varmastikin siitä, että ilma oli mitä mainioin ja Skansenille ja Gröna Lundiin oli varmaan moni menossa. Me suunnattiin kuitenkin katselemaan kaloja ja neiti ainakin tuntui tykkäävän kovasti. Poikanenkin katseli kyllä kiinnostuneena kaloja, mutta järkyttyi aikalailla kun meni erään terraarion viereen katsomaan pieniä sammakoita ja eräs yksilö pomppasi lähestulkoon silmille.







Vesimuseossa oli myös aika upealla näköalalla varustettu kahvila jossa pyörähdimme kahvilla ja jäätelöllä. Neidin nyrpeä ilme johtuu siitä ettei saanut jäätelön jälkiruuaksi kookospalloa tai piirakkaa, joita oli houkuttelevasti lasikupujen alla tarjolla. Pinkki "prinsessa-auto" sai kuitenkin tuon murheen haihtumaan.








Aquariasta suunnattiin vielä 155 metriä korkeaan Kaknästorniin josta oli huikeat näkymät Tukholman yli.










Kotimatkalla olikin sitten aika väsynyttä porukkaa, mutta myös nälkäistä ja koska edessä oli vielä grillaustarvikkeiden ostoa, oli poikettava jonnekin syömään. Mäkkäristä jaksaa muksut aina innostua, vaikka ne ei sitä ruokaa sitten kuitenkaan paljon syö. Parasta taitaa olla maito mäkkärin mukista. Illalla tosiaan sitten avattiin grillikausi makkaroiden, pihvien, pekoni-sulatejuustotomaattien ja pekoni-tuorejuusto-herkkusienten kera. Niistäpä ei kuvia kuitenkaan tullut räpsittyä.




Huh, olipahan kuvapläjäys, laadusta en edes mainitse. Järjestelmäkameran hankkiminen on vielä suunnitteluasteella tai oikeastaan se ei tällä hetkellä ole ihan hankintalistan kärkipäässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti