maanantai 6. tammikuuta 2014

Uudet tuulet

Quites for life.
Ajattelin ensin kirjoittaa pienen katsauksen viime vuodesta, mutta koska se oli henkisesti ja ehkä fyysisestikin rankin vuosi ikinä, en millään halua enää muistella kaikkea sitä väsymystä ja stressiä ja niistä seurannutta saamattomuutta kaikkien kivojen asioiden(kuten ystävien, käsitöiden ja sisustamisen) suhteen, mikä puolestaan sai minut vajoamaan vielä syvemmälle omaan kurjuuden kuralammikkoon.

Siispä aion nyt suunnata katseen tulevaan ja unohtaa menneet. Vuoden vaihtuminen on kyllä jotenkin mainio ajankohta tällaiselle suunnanmuutokselle. Voi kai puhua jonkinlaisista uudenvuodenlupauksista jos aikoo tänä vuonna suhtautua vähän rennommalla ja paljon paljon positiivisemmalla asenteella kaikkeen. Aion myös pitää paremmin huolta itsestäni terveellisemmän ruokavalion muodossa ja lisäämällä liikuntaa hiljalleen. 

Kuulostaa kauhean kliseisiltä lupauksilta, mutta jotenkin nyt tuntuu vaan hyvältä aloittaa puhtaalta pöydältä ja jättää kaikki kurjat asiat viime vuoteen ja nyt tarkoitan tätä ihan tosissani. Toivon että aikaa jää myös muille mieluisille asioille, kuten niille ystäville(jos niitä nyt vielä jossain on), sisustamiselle, käsitöille, lukemiselle, leffoille, parisuhteelle, blogille jne. Kaikkein tärkeintä tässä on nyt kuitenkin se, että positiivinen asenne säilyy menossa mukana ja koitan olla kiltti myös itselleni ja lakata valittamasta ja stressaamasta asioista mille ei mitään voi.

Toivon tosiaan, että vuoden päästä voin lukea tätä ja miettiä, että hei, minähän onnistuin enkä vajonnut samoihin vanhoihin kaavoihin tai "kuralammikkoon" kuten aiemmin kirjoitin. Haluan myös toivottaa erittäin hyvää alkanutta vuotta Sinulle joka tätä luet!

kuva täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti