lauantai 16. maaliskuuta 2013

ikävä

Tumblr_mft7gxdasa1s0lqi3o1_500_large

Tänään on ollut kova ikävä ystävää
jonka kanssa puhua kasvotusten,
jakaa ilot ja surut tai nauraa ja pitää hauskaa,
katsoa elokuvaa, syödä hyvää ruokaa,
vaikka vähän juorutakin.

Surettaa,
että kaikki ystävät on niin kaukana
ja vaikka tietää, että ystävyys säilyy 
välimatkasta huolimatta,
ei se lohduta,  kun ikävä on pahimmillaan.

3 kommenttia:

  1. Voi muru <3 Ikävä on täälläkin!

    Sellainen virtuaalihali lähti liitelemään, mutta tiedän ettei sellainen ihan aikuisten oikeasti auta. Onneksi välimatka ei ihan hirmuisen ylitsepääsemätön ole ja minä ainakin olen varma että tänä vuonna tulen sinne niin että ehditään kahvitella ja jutella.

    Ei ne oikeat ihanat ystävät unohdu vaikka välissä olisi kuinka monta kilometriä! Olet ihana ja rakas :)

    VastaaPoista
  2. Rakas <3. Yritetää skypetreffailla lähiaikoina! Mulla tulee pääsiäiseen asti olee vähä häslää, ku muutan Puistokadulle (uuu deja vu :D ). Mut yritetää sitä ennen tai sit viimestää het ku oon muuttanu. Mäki yritän tänä vuonna päästä käymään :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos ihanat.. <3 <3 Tänään on ollu jo vähän parempi mieli, mutta kyllä sitä vaan niin ystäviä kaipaa koko ajan, kun ei niitä täällä oikein ole niin läheisiä. Vaikka oonkin tutustunu täällä uusiin ihmisiin, niin ei sellasta hirveen samanhenkistä oo kuitenkaan tullu vastaan ni sit ne tuttavuudet on jääny aika pintapuolisiks.. eikä vanhoja ystäviä korvaa mikään.. <3
    Koittakaa ihmeessä päästä tänne tulemaan, ilahtuisin siitä enemmän ku uskottekaan.. Vaikka musta ei aina niin hirveesti kuulu ni usein ootte mielessä kuitenkin..=)

    VastaaPoista