keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Hyviä uutisia



Tänään on hyvä päivä. Meille taas kyläilemään tullut mahatauti on saatu karkoitettua, viimeiset rippeet kipattiin lumihankeen (ihan vaan siis kuvainnollisesti) kun päästiin viikon tauon jälkeen pihalle, olipas ihanaa ulkoilla vaikkakin leikkipaikan kaikki välineet piti ensin kaivaa varmaan puolen metrin lumikerroksen alta. Huomenna on edessä taas paluu arkeen, mutta aivan uudella innolla. Sain nimittäin tänään tietää että pääsin kuin pääsinkin yliopistoon. Lapsuuden haaveeni opettajan ammatista on nyt siis astetta lähempänä. Olen niin onnellinen!! Ei kyllä silloin lapsena edes käynyt mielessä että opiskelisin tuon ammatin ruotsin kielellä, mutta ei kyllä haittaa yhtään. Tuosta uutisesta sain kyllä niin paljon energiaa, että nyt jaksaa puuhailla joulujuttuja. Energia onkin ollut viime aikoina hiukan kateissa noiden sairasteluiden ja kouluhommien kasaantumisen takia.

Ihan pakko vielä lisätä tähän, että tuo alempien kuvien pojanpallero tuli äsken hakkaamaan minua leikkivasaralla ja tokaisi: "Mamma, jag har fixat ditt och pappas hus." Siinä onkin seuraava haave toteutettavaksi, oma talo. Mutta mutta, koitetaanpa saavuttaa ensin tuo ammatti..

4 kommenttia:

  1. Ihan mahtavaa :) Onnea hirmuisesti opiskeluihin!! Ja kiva nähdä kuvia, nuo muksut on kasvanut ihan hirmuisesti <3 Tassukin näyttää niin isolta pojalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, hommaa varmaan on ihan kiitettävästi tiedossa ja jänskättää tuo yliopistoelämä joka on mulle ihan uutta, mut eiköhän siihen(kin) pian totu..

      Lapsukaiset on tosiaan kasvanu, onhan siitä kaks vuotta kohta ku viimeks nähtii livenä.. Nyt nii on varmaan Ellaki jo iso typykkä, olispa niin mukava nähdä..

      Poista