maanantai 19. marraskuuta 2012

Sisustusinspiraatio - Granit

Pyörähdimme tässä eräänä päivänä kauppakeskus Stinsenissä joka olikin yllättävän iso ja monipuolinen. Mieleenpainuvin kokemus oli kuitenkin sisustus- ja säilytystarvikkeita myyvä Granit, joka oli minulle uusi tuttavuus. Pyörin liikkeessä aikani mutta mitään ei tarttunut mukaan, koska olen kuitenkin todella harkitseva ostaja. Mietin usein liiankin tarkkaan mitä ostan ja aika moni tuote jää kaupan hyllyyn vaikka pitäisin siitä kovasti. Laihialaissyntyisen äitini sanoin menee siis tikku kynnen alle. Sen verran jäi kuitenkin monikin tuote pyörimään mielessä, että oli pakko netistä vähän etsiä tietoa ja mikä parasta, nettisivuilta löytää useimmat liikkeen tuotteet kuvineen ja hintoineen. En ole ihan varma onko tuolla koko valikoima, mutta ainakin minun mieleen jääneet tuotteet löytyivät. Tässäpä muutama suosikkini, kuvat siis lainattu Granitin sivuilta.


3 kommenttia:

  1. Löysin tänne sun blogiis Jonnan blogin kautta. :) Aivan ihania sisustusjuttuja, harmi, ettei näitä taida täällä olla, pitää siis tulla sinne shoppailemaan. :)

    VastaaPoista
  2. Mukava kun löysit tänne.. Vaikka pidänkin tätä blogia lähinnä muistikirjana itelleni, niin onhan se kiva että tätä joku muukin lukee, tervetuloa siis!

    Minäkin ihastuin tuohon Granitiin täysin ja noita liikkeitä ei tosiaan ole kuin täällä Ruotsissa ja Norjassa mutta toki noita tai ainakin vastaavia tuotteita löytyy varmaan Suomestakin. Tai sitten vaan tänne shoppailemaan..=) Ilmottelehan ihmeessä jos oot tulossa, niin vähän ketään tuttuja täällä käy ja nytkin harmittaa niin kun Jonna oli tänään täällä ja minä oon räkätautisena kotona enkä päässyt sitä näkemään...=(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti ilmoitan sinulle jos ollaan sinne päin tulossa. Käytäis varmaan useestikkin siellä päin, mutta kun on töissä niin aikaa ei vain yksinkertaisesti ole mihinkään ylimääräiseen. Kotona kun olin niin silloinhan me viimeksi käytiinkin ruotsin puolella, jospa sitä taas joskus jäisi kotiin, niin olisi vähän helpommat mahdollisuudet lähteäkkin vähän pisemmällekkin reissuun. Miehen täti ja serkkunsa asuvat tosiaan Västeråsissa ja sinnehän meitä kovasti aina kutsutaankin.
      Harmi kun et päässyt nyt Jonnaa näkemään, pikaista paranemista teille, luinkin facebookista, että ootte kovasti sairastellut. :(

      Poista