torstai 27. syyskuuta 2012

(Joulu)sisustushaaveita - Ellos

Tässä alkaa hiljalleen jo joulukin hiipiä mieleen ja Elloksen sivuja selaillessani alkoi ajatukset ja suunnitelmat todella kääntymään joulun suuntaan. Taas on edessä uudenlainen joulu, joulu uudessa kodissa ja näen jo silmissäni joulukuusen tuossa olohuoneen nurkassa punavalkoisin koristein. Keittiön ikkunaan olisi ihana tuollainen Elloksen rullaverho ja pöydälle joko tuo musta tai hopeinen kynttilänjalka. Oijoi, täällä on tainnut sisustuskärpänen taas puraista kunnolla, vielä kun pääsisi toteuttamaan suunnitelmat. Lyötyi sieltä sivuilta muutakin kuin joulutavaraa. Miksei kukaan kertonut, että Ellokselta saa nykyään myös tapetteja ja sisustustarroja? Tänne vuokra-asunnon seiniin ei kyllä viitsi mitään hankkia, mutta jonain päivänä jos olisi ihan ihkaoma koti, niin tuolta löytyisi vaikka mitä kivaa seinille.


2 kommenttia:

  1. Minä meinasin saada pienimuotoisen slaagin kun näin Elloksen kuvaston jouluosion :) Tuntuu että se tulee joka vuosi aina vähän aikaisemmin ja säikäyttää :D Onhan jouluun kuitenkin vielä aikamoisesti aikaa.

    Mutta Ellos on kyllä panostanut noihin sisustusjuttuihin kivasti.
    http://kaksitassua.blogspot.fi/2012/09/walldesign-arvonta-voita.html

    VastaaPoista
  2. Niin, no onhan siihen jouluun vielä piiiitkä aika, mutta mulle joulu on melkeinpä ainoa juhla johon oikeasti valmistaudun ja joka tosissaan merkitsee paljon, joten alan odottaa sitä jo hyvissä ajoin. Tosin en kyllä vielä minkäänlaisia valmisteluja oo sentään tehnyt, jotkuthan on jo hankkinu lahjatkin.. Mutta siis mielessä joulu alkaa pyöriä heti kun illat alkaa pimetä, ehkä se on mun keino selviytyä tästä loputtoman pitkästä pimeästä vuodenajasta. =) Mutta siis tuo kaupallinen jouluhössötys tulee kyllä aina yhtä yllättäen...

    VastaaPoista