maanantai 12. maaliskuuta 2012

Maanantai

Yleensä jo pelkkä otsikossa mainittu sana saa verenpaineeni nousemaan, enkä varmaan ole ainoa. Jotenkin ne maanantait tuppaa aina olemaan niin ankeita, viikonlopun jälkeen pitäisi taas palata arjen rutiineihin. Tänään kuitenkin, täällä meillä, on ollut oikein leppoisa maanantai, mikä saattaa osittain johtua siitä, että iso koulu-urakka on ohi ja minulla on tavallaan lomaa tämä viikko ennen kuin uudet touhut taas alkavat. En muista, että olisin tänään hermostunut vielä kertaakaan, mikä on harvinaista näinä päivinä kun poikasella on kova uhma päällä. Aamulla ei edes harmittanut kovinkaan paljon vaikka poikanen päätti taas nousta ennen kukonlaulua ja oli hurjan pirteä. Pihalle lähtökin sujui kummallisen leppoisasti, yleensä alkaa pinna kiristyä viimeistään siinä vaiheessa kun puetaan niitä uloimpia kerroksia ja käsineitä. Tällä kertaa päästiin kuitenkin hiekkalaatikolle hyvillä mielin ja leikittiin uudenkarheilla hiekkaleluilla kun hiekkalaatikko oli viimeinkin sulanut. Käytiinpä me vähän lehtikasassakin pyörimässä. Ulkoilu teki kyllä taas niin hyvää ja olen niin iloinen, että ilmat alkaa hiljalleen lämmeta ja aurinko näyttäytyy päivä päivältä pitemmän aikaa.










2 kommenttia:

  1. Tuntuu huimalta katsella noita kuvia, kun siellä ei taida olla enää lunta ollenkaan :D Täällä vielä kunnon kinokset maassa (vaikka nekin on nyt kutistuneet melkein silmissä).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä täältä oikein lunta enää löydä mutta eipä se mikään ihme ole kun joka päivä lämpötila kiipeää reilusti plussan puolelle.. Ja oon kyllä niin mielissäni kevään tulosta, en oo tippaakaan talvi-ihminen..:D

      Poista